Iskrene čestitke Turističnemu društvu Kropa

Četrtek, 03 Oktober 2019 00:00 Written by 
Rate this item
(0 votes)

Na srečanju gorenjskih turističnih delavcev, 5. oktobra v Begunjah, bo priznanje za urejen izletniški kraj prejela tudi Kropa. Komisija GTZ je Kropo obiskala in v svojo obrazložitev napisala, da je kraj okrašen z rožami, da ni smeti, da je prijazen do domačinov in obiskovalcev, in da je vreden vse pohvale tistim, ki tako lepo skrbijo za kraj.

V okviru projekta Turistišne zveze Slovenija je potekalo ocenjevanje IZLETNIŠKIH KRAJEV. Tekom poletja je Gorenjska turistična zveza zbirala predloge. 

Komisija  je ocenjevala splošno urejenost krajev, hortikulturo, ohranjeno stavbno dediščino, lepo urejene ulice v kraju, najlepše vrtove, kmetije, balkone, pa tudi javne objekte, izložbe, turistične in namestitvene objekte, skratka vse, na kar je kraj lahko ponosen. Prednost so imeli predlogi, ki ponujajo nekaj posebnega, nekaj, po kar je Gorenjska poznana in kar je za našo pokrajino značilno. Tekmovanje je potekalo pod sloganom: »DOBER ZGLED – DROBNE POSEBNOSTI, KI BOGATIJO KRAJ« in ocenjevalna komisija  je izmed prijavljenih predlogov izbrala tisto, kar polepša kraj.

Vse pohvale in čestitke Turističnemu društvo Kropa za prejeto veliko priznanje !

 

Read 155 times Last modified on Nedelja, 03 November 2019 21:21
More in this category: « Dan odprtih vrat PGD KROPA